Maandag 28 februari zijn we in groep 1 en 2 begonnen met het thema ‘’de bakker’’. In de klas is een bakkerswinkel gemaakt. De leerlingen kopen en verkopen broden. En kunnen in de bakkerswinkel hun eigen gemaakte bakkersmuts dragen. De leerlingen maken bij de zandtafel taarten en spelen graag met de Bee-Bot. Daarnaast hebben ze al een molen gemaakt en een bakker gevouwen. Alles staat in het teken van het thema ‘’de bakker’’. Tijdens het thema bakken de leerlingen ook elke week zelf als echte bakkers. Ze hebben al kaasstengels en appelflappen gemaakt. Tijdens het bakken leren ze hoe het stap voor stap wordt gemaakt en leren ze veel over verschillende ingrediënten. De leerlingen van groep 1 en 2 hebben voor de peutergroep ook kaasstengels gemaakt. En deze hebben we gezellig samen buiten opgegeten.

Thema ‘’de bakker’’