De scholen zijn gesloten, maar open voor kinderen met ouders die een cruciaal beroep hebben. Ook op de Westhoek kunnen kinderen worden opgevangen van 8.30 t/m 14.00 uur.

Kinderen die kwamen hebben zich niet verveeld. Ze vonden het zelfs we leuk om nog even te rekenen en werkwoorden te oefenen.

Daarnaast hebben ze geholpen met allerlei klussen: kerstbomen opruimen, vegen, tafels aan één kant van het lokaal zetten voorzien van naamstickers i.v.m. schoonmaak vloeren in de vakantie.

We hebben liedboekjes gekopieerd en in elkaar gezet voor een mogelijke musical en lekker even gevoetbald op het plein.

Op woensdag hebben we even wat weggebracht naar mijn huis en na een kop thee hebben nog even een rondje gemaakt door de nieuwbouw.

Terug op school bleek dat onze leerling Cup-a-Soup had meegenomen. Ik had het de vorige dag uit de gein gevraagd, maar hij was het niet vergeten. Leuk toch?

Normaal in de groep komt dit intensieve contact met een leerling niet veel voor. Dankzij de Lock down heb je dit soort mooie momenten.

Meester Edwin

Laatste week 2021